Nu bliver vejene på Vestfyn endnu sikrere

Vestfyns Kørsel blev stiftet i forbindelse med anlæggelsen af Fynske Motorvej i 1965. I dag servicerer vognmandsfirmaet både private og det offentlige bl.a. med vintersaltning af vejene. Nu udvides vognparken med en ny Arocs fra P. Christensen

Skræddersyet hestetransporter til Stutteri Slutterupgaard

Efter flere års kørsel med den traditionelle hestetrailer bag personbilen, var det blevet tid til udskiftning. Ejer af Stutteri Slutterupgaard i Hørsholm, Birgitte Ring, har igennem et års tid været på udkig efter en brugt, men god, hestetransporter, men kunne ikke finde den, der passede til hendes behov.

P. Christensen sætter fart på lastbiludlejning

Flere og flere vognmænd overvejer at leje deres næste lastbil frem for at købe. Hos P. Christensen er vi klar til at sætte fart på lastbiludlejningen begyndende med fabriksny Actros, der bogstaveligt talt har hele pakken.

Personlig instruktion ved levering af biler

Hos P. Christensen er det vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse og får mest muligt ud af deres biler, så da Peder Olsen & Søn A/S skulle have leveret 9 stk. Mercedes-Benz Antos 1827 L/NR, blev chaufførerne kaldt sammen en lørdag formiddag.

Auto Logik: 30 nye Actros, tak!

I anledning af ordren på 30 Mercedes-Benz Actros har vi været på besøg hos driftsdirektør Steffen Schaumann Yde fra Dansk Auto Logik A/S, landets største autotransportør, der distribuerer mere end 200.000 biler om året. Det blev til en interessant samtale om både Mercedes-Benz, Actros, Total Cost of Ownership (TCO), FleetBoard og lidt om os selv hos P. Christensen.