Canter

Canter


Der findes også en FUSO Canter til dig
Der findes en FUSO Canter til enhver udfordring: Den smidige FUSO Canter CITY til leveringskørsel i byerne, den robuste LOADER til tonstung last, den fleksible 4x4 til kørsel i vanskelligt terræn, samt den smarte FUSO Canter HYBRID, når du har fokus lav emission.

Med køreegenskaber som en personbil, uafhængigt hjulophæng, lav indstigningshøjde, samt rummelig og lyddæmpet kabine er FUSO Canter komfortabel og dynamisk som få.

Både diesel- og hybridmotorerne sætter helt nye tekniske standarder med den mest moderne commonrail-teknologi, variabel turbogeometri, avanceret udstødningsrensning og en række andre innovative detaljer.

Hos P. Christensen har du adgang til nogle af markedets stærkeste serviceaftaler og et værkstedsteam med erfaring og ekspertise inden for FUSO lastbiler.

Kontakt os

 

Læs mere om Canter i brochuren

Klik her

Finansiering

Vil du lease eller eje din lastbil?
Du bestemmer, hvordan du vil finansiere lastbilerne. Du kan vælge at købe på traditionel vis, så det er dig, der har den fulde brugsret og det fulde ejerskab over lastbilen. Du kan også vælge at lease. I givet fald har du stadig har den fulde brugsret og bestemmer selv udstyret, men du ejer ikke lastbilen.

P. Christensen® kan skræddersy en leasingmodel efter dine behov. Fordelen er, at du ikke har en likviditetsbelastning ud over den månedlige leasingydelse. Du får faste lave etableringsomkostninger og skattemæssigt rentefradrag. Du kan til enhver tid indfri restgælden uden gebyrer

Foretrækker du at eje lastbilen fra dag ét, udformer vi en købekontrakt og aftaler i fællesskab udbetalingen og tilbagebetaling af lånet.

Læs mere om Canter i brochuren

Klik her

Udlejning

Vil du leje din næste lastbil?
Har du behov for at leje en lastbil, skræddersyr P. Christensen® gerne en aftale med præcis den løbetid og den kilometerbegrænsning, du ønsker.

Med udlejningsaftalen følger altid en servicekontrakt. På den måde kender du på forhånd alle månedlige udgifter og kilometerprisen. Vi sørger naturligvis for, at du får markedets skarpeste priser.

Lige nu kan du f.eks. leje en fabriksny Actros, der udstyrsmæssigt overgår alt, der hidtil er set herhjemme.

Læs mere om tilbuddet

Hør mere om leje af lastbiler hos P. Christensen allerede i dag.

Jeg vil gerne kontaktes

Læs mere om Canter i brochuren

Klik her

Service


Værksted for lastbiler og busser

Lastbiler og busser er avancerede tekniske konstruktioner, der kræver lige så teknisk og avanceret udstyr, når de skal have et eftersyn eller en reparation.

Det kræver veluddannede folk.

Hos P. Christensen har vi både udstyret og erfaringen sammen med en professionel og fleksibel indstilling til opgaverne. Vi er eksperter inden for både Mercedes-Benz, Setra og Fuso. Vi kender teknikken ned til mindste detalje. Og vi kender erhvervslivets krav om kvalitet til tiden.

Derfor har vores værksted lange åbningstider og omfattende reservedelslagre.

Det betyder, at du hurtigt kan komme videre.

Vores lastvognsværksteder i Odense og Kolding er desuden autoriseret OMNIplus servicepartner for EvoBus. Vi tilbyder derfor også service og reparation af Setra og Mercedes-Benz busser.

Læs mere om Canter i brochuren

Klik her

Serviceaftale

Få en Servicekontrakt og økonomisk overblik
Med en servicekontrakt får du fuldt overblik over biløkonomien med en fast kilometerpris og en månedlig faktura på et fast aftalt beløb. Du får samtidig serviceret og repareret din bil på rette tid og sted – med originale dele og på et autoriseret Mercedes-Benz værksted.
Det giver dig kvalitet, tryghed og sandsynligvis en bedre gensalgspris.

En Servicekontrakt giver dig:

Serviceeftersyn, inklusive olie, smøremidler og reservedele
Reparationer som følge af slid på chassis og drivline, inklusive det elektriske anlæg, batterier, pærer og viskerblade.
Lovpligtige syn, inklusive alle gebyr

Undtaget er dæk, skader som følge af uheld eller vold, glasskader, lak- og kosmetiske reparationer samt brændstof.

Kontakt Anton Eiriksson på telefon 6556 1155 eller aei@pchristensen.dk og hør mere om Servicekontrakt.
 
Læs mere om serviceaftale her

Læs mere om Canter i brochuren

Klik her