Actros

Actros

Kør konkurrenterne agterud
Actros er den perfekte til langturskørsel.
Den er sparsommelig, når det handler om driftsøkonomi, og rundhåndet når det gælder komfort og køredynamik.

Actros har det hele og kan det hele.

Du får rentabilitet og køredynamik. En række innovative brændstofbesparende teknikker og sparsommelige motorer gør din kørsel ekstra rentabel. Og et venligt og behageligt indemiljø i førerhuset gør køreturen til en nydelse.

Actros har også et rigt udbud af udstyr og modeller, som giver dig en arbejdsplads nøjagtig efter dine ønsker og behov.

Med i købet får du selvfølgelig også nogle af markedets bedste serviceaftaler, hvor priserne tilpasses efter det reducerede reparations- og servicearbejde.

Læs mere i brochuren

Kontakt os

Fleetboard

Kør længere og mere lønsomt
Hvem vil ikke gerne spare på brændstof, serviceomkostninger og tid på værkstedet?

Med flådestyringssystemet FleetBoard® installeret i dine lastbiler kan du køre længere og mere lønsomt. FleetBoard® er automatisk indbygget, når du handler ny lastbil hos P. Christensen, og byder på en lang række udbytterige features.

Du får dagligt en individuel analyse af hver enkelt chaufførs kørestil og hver enkelt bils forbrug og tilstand. Serviceintervaller udregnes ud fra din kørsel, og med FleetBoard kan du se, hvornår du skal til service – så du kan planlægge i god tid.

Vi dækker hele din investering og betaler dit årlige driftsgebyr inklusiv moduler for service, uptime, kørestilsanalyse og kørestilsrapport. Ønsker du FleetBoard® i andre lastbiler end Mercedes-Benz, så hjælper vi dig også gerne.
 

Hent PDF om Fleetboard

Finansiering

Vil du lease eller eje din lastbil?
Du bestemmer, hvordan du vil finansiere lastbilerne. Du kan vælge at købe på traditionel vis, så det er dig, der har den fulde brugsret og det fulde ejerskab over lastbilen. Du kan også vælge at lease. I givet fald har du stadig har den fulde brugsret og bestemmer selv udstyret, men du ejer ikke lastbilen.

P. Christensen® kan skræddersy en leasingmodel efter dine behov. Fordelen er, at du ikke har en likviditetsbelastning ud over den månedlige leasingydelse. Du får faste lave etableringsomkostninger og skattemæssigt rentefradrag. Du kan til enhver tid indfri restgælden uden gebyrer

Foretrækker du at eje lastbilen fra dag ét, udformer vi en købekontrakt og aftaler i fællesskab udbetalingen og tilbagebetaling af lånet.

Læs mere om dine finansieringsmuligheder her

Udlejning

Vil du leje din næste lastbil?
Har du behov for at leje en lastbil, skræddersyr P. Christensen® gerne en aftale med præcis den løbetid og den kilometerbegrænsning, du ønsker.

Med udlejningsaftalen følger altid en servicekontrakt. På den måde kender du på forhånd alle månedlige udgifter og kilometerprisen. Vi sørger naturligvis for, at du får markedets skarpeste priser.

Lige nu kan du f.eks. leje en fabriksny Actros, der udstyrsmæssigt overgår alt, der hidtil er set herhjemme.

Læs mere om tilbuddet

Hør mere om leje af lastbiler hos P. Christensen allerede i dag.

Jeg vil gerne kontaktes

Konfigurator

Konfigurer din drømmelastbil hjemme fra sofaen
Nu kan du selv designe din drømmelastbil. Via en online lastbilkonfigurator kan du sidde derhjemme eller på kontoret og selv sammensætte en Mercedes-Benz lastbil lige efter dine ønsker og behov.

Konfiguratoren indeholder modellerne Actros, Antos, Axor, Arocs og Atego, og alt udstyr er beskrevet detaljeret i tekst og billeder. På nær enkelte datablade er alle beskrivelser på dansk, og når du har sammensat din drømmelastbil genereres automatisk et teknisk datablad med alle informationer. Derefter kan du sende en forespørgsel til P. Christensen® via e-mail.

Vores specialister vender tilbage hurtigst muligt og hjælper dig med at gøre din lastbildrøm til virkelighed.

Konfigurer din egen lastbil her

Service


Værksted for lastbiler og busser

Lastbiler og busser er avancerede tekniske konstruktioner, der kræver lige så teknisk og avanceret udstyr, når de skal have et eftersyn eller en reparation.

Det kræver veluddannede folk.

Hos P. Christensen har vi både udstyret og erfaringen sammen med en professionel og fleksibel indstilling til opgaverne. Vi er eksperter inden for både Mercedes-Benz, Setra og Fuso. Vi kender teknikken ned til mindste detalje. Og vi kender erhvervslivets krav om kvalitet til tiden.

Derfor har vores værksted lange åbningstider og omfattende reservedelslagre.

Det betyder, at du hurtigt kan komme videre.

Vores lastvognsværksteder i Odense og Kolding er desuden autoriseret OMNIplus servicepartner for EvoBus. Vi tilbyder derfor også service og reparation af Setra og Mercedes-Benz busser.

Serviceaftale

Få en Servicekontrakt og økonomisk overblik
Med en servicekontrakt får du fuldt overblik over biløkonomien med en fast kilometerpris og en månedlig faktura på et fast aftalt beløb. Du får samtidig serviceret og repareret din bil på rette tid og sted – med originale dele og på et autoriseret Mercedes-Benz værksted.
Det giver dig kvalitet, tryghed og sandsynligvis en bedre gensalgspris.

En Servicekontrakt giver dig:

Serviceeftersyn, inklusive olie, smøremidler og reservedele
Reparationer som følge af slid på chassis og drivline, inklusive det elektriske anlæg, batterier, pærer og viskerblade.
Lovpligtige syn, inklusive alle gebyr

Undtaget er dæk, skader som følge af uheld eller vold, glasskader, lak- og kosmetiske reparationer samt brændstof.

Kontakt Anton Eiriksson på telefon 6556 1155 eller aei@pchristensen.dk og hør mere om Servicekontrakt.
 
Læs mere om serviceaftale her

Service 24h

Tilkald vores rullende værksteder over alt i Europa
Holder du i Nordnorge og har problemer med at starte – eller i Sydspanien med tekniske problemer? Fortvivl ikke, hjælpen er på vej. Med Mercedes-Benz Service24h rykker vores rullende værksteder ud med effektiv assistance. I ekspresfart overalt i Europa.

Ofte kan vores Mercedes-Benz uddannede fagpersonale reparere din lastbil på stedet. Men er det ikke er muligt, transporterer vi omgående bilen til det nærmeste autoriserede Mercedes-Benz værksted. Tid er penge, og du vil jo gerne hurtigt og sikkert videre.

Mercedes-Benz Service24h service-hotline på tlf. 33 78 55 55 er bemandet 365 dage om året, 7 dage om ugen, 24 timer i døgnet. Heraf navnet.

Har du brug for akut nødservice, så klik her

Opbygning

Individuelle opbygningsløsninger til særlige anvendelsesformål
Uanset hvilke ønsker du har mht. specialopbygninger, kan P. Christensen® og Mercedes-Benz tilbyde dig en velegnet løsning. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og finder den optimale opbygning til dit anvendelsesformål.

Vores 4-akslede Mercedes-Benz lastbiler kan typisk opbygges med følgende:
• Kroghejs
• Wirehejs
• Tip
• Kran/tip
• Kran hejs
• Fast lad
• Fast lad med kran

Alle bilerne kan godkendes med både anhænger og kærre.

Specifikt om Mercedes-Benz 8x2/6:
• 4-akslet med træk på én aksel samt styring på tre aksler
• Fås som Actros, med sovekabine i seks forskellige størrelser og Antos med kort eller mellemlangt førerhus
• Motorstørrelser fra 300 hk til 625 hk
• Fuld luftaffjedring eller parabelfjedre på forakslen
• Fås i følgende akselafstande; 4900 – 5200 samt 5500mm (målt fra 1. til 3. aksel)
• Fås også som 8x2/4, med en trækkende aksel samt to styrende (1+2. aksel)
• Tilladt vogntogsvægt max 60 tons